Project:
Jaarlijkse presentatie van de  ontwerpen van Rapunzel ontwerperscollectief  (2004, 2005, 2006 en 2008).

Het ging er bij deze expositie niet alleen om om de ontwerpen van het collectief te presenteren, maar vooral ook de beleving.

Rapunzel, laat vallen je haar
Het ontwerperscollectief is in 2004 opgericht en heeft haar eerste presentatie gehouden in de toren van de Catharinakerk in het centrum van Eindhoven tijdens de Dutch Design Week.
Wanneer de bezoekers de klim naar de toren aandurfden troffen zij daar een reuzen punnikpaddestoel aan waar zij voor een euro een stukje konden punniken om de vlecht van Rapunzel te laten groeien. De opbrengst ging naar War Child zodat kinderen via de haren van Rapunzel even konden ontsnappen aan een oorlogsituatie in hun land.

Rapunzel, Thee-Atelier
In 2005 presenteerde Rapunzel haar werk in de oude slagerij aan de Willemstraat. Bezoekers konden er even lekker uitrusten onder het genot van  verschillende soorten thee en een lekkere Rapunzel chocolaatjes. 

Rapunzel, Dream Buy Fly
In 2006 konden de bezoekers in het TAC meegenieten van de inspiratie die Rapunzel had opgedaan tijdens haar reizen in het buitenland. Dit alles uiteraard onder het genot van een kopje thee uit verschillende windstreken.

Rapunzel constructs
De presentatie tijdens de DDW 2008 in het klokgebouw is op het eerste gezicht zoetjes roze voor een op het tweede gezicht een iets minder zoet ontwerp: Topple over, een meubeltje met een motief van tankjes, of toch een ontploffing? Topple over transformeert van bankje naar kastje en weer terug waardoor het motief telkens veranderd.

Naarmate er door de geinteresseerde bezoekers steeds meer visitekaartjes werden meegenomen, kwam het woord ‘constructs’ langzaam tevoorschijn.